fredag 23 september 2011

Trolldagar!



Nu är det Trolldagar här i stan med massor av olika aktiviteter för både stora och små - samtidigt har vi många fina erbjudanden i butiken! Eller vad sägs om 20 % på allt och 50 % i vår rea-hörna?? Flera fina nya varor har dessutom kommit in under veckan, bland annat den fantastiskt läckra, mattsvarta skrivbordslampan här på bilden ovan (1990 kr) och söta kuddar "One Way" från House Doctor (i fåtöljen på bilden ovan).
Vi har extra helgöppet med tanke på trolldagarna, på söndag är ni välkomna in i butiken från kl 11-15! Hoppas vi ses då! :)

måndag 19 september 2011

Härliga höstnyheter





Vilken fantastiskt fin brocante-loppis vi hade här på bakgården i lördags! Till och med lite höstsol fick vi njuta av, och kunderna strömmade till för att botanisera bland loppisstånden! Längst in på gården hade vi stor kakbuffé med hemlagade godsaker, allt från äppelpaj till drömmar till kanelbullar till Leilas kärleksmums...
Det blev en härlig lördag, med många leenden och många nöjda kunder som gick hem med både loppisfynd och fynd från butiken! Vi har redan planer på mer av det här slaget... Bilder från loppisen ligger för övrigt uppe på vår facebooksida!

Butiken fylls på varje dag med höstnyheter.. Här ovan några bilder på de grymt fina lamporna som ger starka "måste-ha-känslor". Sedan har vi även fått in massor av keramik från serien "Bultande hjärtan" från Västergården- så fina!! Vit stengodslera med vit glasyr. Alla är unika, handgjorda och helt underbart fina! Finns som kannor, muggar, äggkoppar, fat, skålar.. you name it!

Välkomna till butiken för att inspireras mer!

fredag 16 september 2011

Brocante-loppis imorgon!!


Solen skiner idag och hösten ligger i luften. Underbart! I eftermiddag får vi hem nya fina lampor från Hallbergs, välkomna in i butiken! Lamporna är i skön industristil..

En liten bild här ovan från vår rea, massor av vackert till 50 %!

Och en sista påminnelse om vår brocante-loppis imorgon! Kl 10.00 drar vi igång på Magasinsgatan här i Trollhättan. Onm du vill sälja så kostar det 100 kr att delta och bord tar du med dig själv! Det kommer finnas massor att fynda och titta på, erbjudanden i butiken, nybakade godsaker m.m m.m Vi syns väl där?! Kram på er!

onsdag 14 september 2011

Höstens finaste lyktor?


Finns det något mysigare än att mötas av tända lyktor i höstmörkret? De här snygga lyktorna passar lika bra inne som utomhus! Lika vackra på en balkong som på altanen eller som ett välkomnande utanför ytterdörren. Myskänslan infinner sig direkt..

Åter igen vill vi påminna om Gräddelins loppis-brocante nu på lördag! Kom dit och strosa bland loppisborden och njut av fina erbjudanden i butiken! :)

Olsson & Jensen är här!


Måste bara lägga upp lite bilder på några av de helt fantastiskt fina varorna som vi har i butiken nu, från Olsson & Jensen såklart!
Vad sägs om det här skåpet? To die for - inte sant.. Det är ett äkta vintageskåp från Frankrike, har stått i en skola. 4990 kr kostar det, endast ett av sitt slag! Passar perfekt i en hall eller varför inte i vardagrummet, eller i barnrummet som klädskåp? Ett sånt skåp man kan drömma om...
Vi har även fått in massor av fint porslin, tårtfat, tallrikar och även lyktor och lampor från Olsson & Jensen. Några bilder här nedan för att locka er till butiken... för vi har ju givetvis ännu mer här! :) Välkomna!

PS. Glöm inte vår Brocante-loppis nu på lördag den 17 september, här på Magasinsgatan. Vill ni delta och sälja saker så kostar det 100 kronor. Ni tar med ert eget bord och det ni vill sälja! För mer info ringer ni: 0520-10660



söndag 11 september 2011

Brocanteloppis på Gräddelin

Hej på er!

Skickar här en påminnelse om att det händer roliga saker nere på Magasinsgatan på lördag ( 17 september)! Då annordnar vi på Gräddelin en Brocante- loppis! Ni som vill deltaga och sälja lite saker tar helt enkelt med er ett bord och det ni vill sälja. Det kostar 100 kronor att deltaga.

För mer info ring 0520-10660

Hoppas vi syns där??? Kram på er och ha en trevlig söndag!

måndag 5 september 2011

Trender från Formex






Det har varit en väldigt inspirerande helg på Formex-mässan! Vintage och shabby chic fortsätter såklart att vara hett, men allt mer kommer den ruffiga industristilen. Typiska saker är fabrikslampor, metallskåp, fabriksstolar. Lite råare, lite ruffigare. Det blir sköna kontraster till allt det vita.. Och sen har vi den franska brocante-stilen såklart, möbler med rejäl patina mixade med spets, pastellfärger, säckväv och blommönster.

Massor med nya spännande inköp har gjorts, som kommer till butiken snart. Håll utkik! Bland höstens nyheter kan nämnas fantastiska varor från Olsson & Jensen, Västergården, Strömshaga, Lene Bjerre med flera..

lördag 3 september 2011

Lite påfyllning i butiken


Nya produkter från Affari och Ib Laursen har anlänt till butiken idag! Bland annat de populära vispskålarna.. Vispskålarna är i porslin med räfflad utsida och cremevit insida. Tål maskindisk, ugn och microugn. En fröjd att baka i dessa vackra skålar!

Lite rapport från Formex-mässan kommer efterhand här på bloggen...
Kram på er!

fredag 2 september 2011

Gräddelin till Formex!



Nu i helgen drar Gräddelin till Formex i Stockholm – den största inredningsmässan för nordisk design! Spännande! Här möts drygt 980 utställare från hela den nordiska inredningsbranschen. Många trender och nyheter visas upp, och förhoppningsvis kan vi på Gräddelin plocka russinen ur kakan... Vi ser fram emot att inspireras och göra beställningar från både nya och gamla leverantörer! Har ni några önskemål eller tips på något märke eller produkt som du gärna sett att Gräddelin tog in, så hör av dig!

Vi har redan nu fått in några höstnyheter från Greengate, härliga färger – tänk dig dessa fina koppar med rykande varmt thé i höstmörkret.. Mums! En liten mysig inspirationsbild från butiken också.. dags att börja tända ljusen!