onsdag 9 november 2011

Vilken kväll!


I måndags öppnade vi kl 16.00 efter att ha julpyntat i närmare tre dygn! Vilken succé! Fullt av julmysiga kunder kom till butiken och doften av kanel och hyacinter spred sig ända ut på gatan... Tack alla som gjorde det här till en sån enastående härlig julkväll! Zinkhusen gick åt i rasande takt och det var även strykande åtgång på mailegtomtar och adventsljusstakar. Det känns som om vi är många som längtar efter julen nu!

Nu har butiken öppet som vanligt - så välkommen hit för att få den riktigt sköna julkänslan!

torsdag 3 november 2011

Julen, julen, julen...
Packar upp nya julgrejjer och förbereder för måndagen då vi kör mysig julstart här på Gräddelin.. Julkalendern, en fantastiskt fin tomtenissa (finns nisse också) kostar 799 kronor och i de små fickorna gömmer du barnens små paket.. Välkomna från kl 16 och framåt!!

onsdag 2 november 2011

På måndag kommer julen...


... till butik Gräddelin! En påminnelse om att vi nu på måndag den 7 november öppnar först kl 16.00, men då är hela julen vackert framdukad hos oss! Då har vi packat upp massor av nya varor och pyntat i hela butiken. Välkomna hit för att få den riktigt sköna julstämningen (och kanske för att även tjuvstarta på julklappsinköpen!)
Varmt välkomna!