torsdag 15 oktober 2009

Full rulle!


Nu bara det rullar in saker i butiken! Allt från sakrala madonnor, kläder från Ester Eleonora, romantiska sjalar och vackra väskor! Naturligtvis kommer det även in påfyllning av tillbehör till köket, allt från mysiga vispskålar till söta saltkar. Kom in och ta er en titt! Nedanför får ni en tjuvkik på sjalarna och väskorna..:)


I går var jag och min bättre hälft (man alltså);) och levererade ett köksbord samt en köksö till en kund. Har som tur är en himla snäll bekant som snickrar litegranna åt mig. Men VILKEN LÄGENHET! Köksön blev helt fantastisk!

Imorgon är återigen en ny dag med mer julsaker. Jag längtar så efter att få ta fram alla saker och göra butiken julfin. Jag blir som ett barn på julafton när lådorna kommer. Vill öppna alla på samma gång! Synd att det är så svårt bara..:)


onsdag 7 oktober 2009

Handgjort

Tänkte visa bilder på kransar som jag gör i butiken..
Tavlan är det en tjej som bor i våran lilla stad som gör. Man kan beställa sin egna speciella text på tavlan och hon vill ha cirka en vecka på sig... Ligger från ca 299kr, beror på vad du vill ha för storlek!

tisdag 6 oktober 2009

Hurra hurra hurra!





Igår fyllde vi (jag och min butik) 4 månader. Fortfarande så vaknar jag på morgonen och undrar om det är sant och om man är klok. Men när man väl kommer ner och sätter nyckeln i dörren så är det som att komma hem:)




Idag kom det in en vän som jobbar med trädgård och undrade om jag ville ha lammöron - klart jag vill ha! så imorgon blir det kransar och bollar med lammisarna och hortensia.


Så vackert!!




Nu tar vi kväll, vovvarna på promenad och sedan sängen.