torsdag 15 oktober 2009

Full rulle!


Nu bara det rullar in saker i butiken! Allt från sakrala madonnor, kläder från Ester Eleonora, romantiska sjalar och vackra väskor! Naturligtvis kommer det även in påfyllning av tillbehör till köket, allt från mysiga vispskålar till söta saltkar. Kom in och ta er en titt! Nedanför får ni en tjuvkik på sjalarna och väskorna..:)


I går var jag och min bättre hälft (man alltså);) och levererade ett köksbord samt en köksö till en kund. Har som tur är en himla snäll bekant som snickrar litegranna åt mig. Men VILKEN LÄGENHET! Köksön blev helt fantastisk!

Imorgon är återigen en ny dag med mer julsaker. Jag längtar så efter att få ta fram alla saker och göra butiken julfin. Jag blir som ett barn på julafton när lådorna kommer. Vill öppna alla på samma gång! Synd att det är så svårt bara..:)


3 kommentarer:

  1. Vem blir inte som barn när det gäller paket.Älskar paket.Vad skoj att din kund blev nöjd och att du oxå tyckte det.Alltid skoj.Ha en mysig fredag kramizar ~~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du har börjat blogga, var i din butik för ett tag sedan och blev kär i den..så hoppas på att få återkomma snart..hälsningar Michelle i Lysekil

    SvaraRadera
  3. nu är det över en vecka sen du uppdaterade hörru du! skärpning mami!

    SvaraRadera